Kako dobiti hrvatsku digitalnu COVID putovnicu

Kako dobiti hrvatsku digitalnu COVID putovnicu

iVisa | Updated on Jan 02, 2022

Hrvatska digitalna COVID putovnica je zdravstvena propusnica sa specifičnim pojedinostima o trenutnoj covid situaciji. Ona će navoditi jeste li dobili negativan rezultat covid testa, preboljeli covid ili ste se cijepili. Kako bi dobili ovu potvrdu, građani Hrvatske moraju posjetiti ovlaštenu zdravstvenu ustanovu, kao što je bolnica ili centar za testiranje.

Fill me in

S druge strane, većina zemalja prije dolaska zahtijeva zdravstvenu izjavu. Ovaj dokument registrira Vaše trenutno zdravstveno stanje i pojedinosti o putovanju. iVisa.com Vam može pomoći s jednostavnom on-line procedurom.

Nastavimo čitati kako dobiti Hrvatsku digitalnu COVID putovnicu.

Često postavljana pitanja

Kako mogu dobiti Hrvatsku digitalnu COVID putovnicu?

Trebate se javiti u zdravstvenu ustanovu koja izdaje certifikat. U ovom slučaju, to može biti bolnica, centar za testiranje ili neka druga ustanova. Oni će Vas uputiti što trebate napraviti.

Prije nego što im se javite, budite sigurni da ispunjavate sljedeće uvjete:

  • Cijepljeni ste protiv covida.
  • Napravili ste covid test i dobili negativne rezultate ili
  • Imali ste covid i uspješno se oporavili.

Certifikat dolazi u digitalnom formatu, ali ga možete tražiti i u papirnatom obliku. U digitalnom obliku, to je QR šifra koja ima sve informacije o Vašem covid stanju. Potvrdite da sadrži pečat odobrenja, jer on potvrđuje da je certifikat valjan.

Nastavite provjeravati više pojedinosti o tome kako dobiti Hrvatsku digitalnu COVID putovnicu!

Zdravstvena izjava je osnovni dokument za Vaša putovanja u bilo koju zemlju EU. Osigurajte njeno nabavljanje uz iVisa.com jer mi nudimo uslugu bez napora. Mi smo ovdje kako bismo Vam pomogli.

Što je Hrvatska digitalna COVID putovnica i postoje li drugi dokumenti potrebni za putovanje putnika iz Hrvatske?

Hrvatska digitalna COVID putovnica je zdravstvena potvrda u skladu s novim pravilima EU. Ova vrsta dokumenata uspostavlja standardiziranu bazu podataka za sve putnike pa imigracijski djelatnici ne moraju provjeravati različite potvrde iz svih 27 zemalja članica EU. Iz jednog se dokumenta može saznati jeste li imali covid i oporavili ste, jeste li negativni na testu ili ste primili cjepivo. EU želi pojednostavniti imigracijski posao kad novi putnici uđu u područje EU.

Zapamtite da će QR šifra sadržavati sve potrebne podatke kako biste mogli glatko ući u zemlje EU. Pravila EU stupit će na snagu 1. srpnja 2021.

Vjerujte našem timu koji može objasniti kako dobiti Hrvatsku digitalnu COVID putovnicu.

Hrvatska digitalna COVID putovnica ima sljedeće značajke:

  • izdaje se kao QR šifra.
  • dostupna je u papirnatom ili digitalnom obliku.
  • besplatna je.
  • dokument se izdaje na engleskom i Vašem nacionalnom jeziku.
  • mogu je dobiti građani i osobe s prebivalištem u EU.
  • valjana je u zemljama članicama EU.

Hrvatski građani moraju nabaviti Hrvatsku digitalnu COVID putovnicu prije kretanja na put u bilo koju od zemalja EU. Osim toga, morate imati zdravstvenu izjavu. iVisa.com može osigurati ovaj posljednji dokument, po pristupačnoj i jednostavnoj proceduri.

Pomoći ćemo Vam još nekim informacijama o načinu dobivanja Hrvatske digitalne COVID putovnice.

Je li Hrvatska digitalna COVID putovnica obavezna za putovanja unutar EU?

Iako je bilo nekih najava o uvođenju ovog pravila, možemo potvrditi da još nije obavezno imati Hrvatsku digitalnu COVID putovnicu.

Uvijek budite informirani uz najnovije vijesti o ovome. Zapamtite da trebate Zdravstvenu izjavu prije svog putovanja i sve druge zahtjeve, u skladu s Vašom nacionalnosti. iVisa.com ima ovaj proizvod dostupan na svojoj platformi. Nabavite ga!

Drago nam je što Vam možemo pomoći s pojedinostima o načinu pribavljanja Hrvatske digitalne COVID putovnice.

Kakve prednosti imam ako imam Hrvatsku digitalnu COVID putovnicu?

Činjenica da imate Hrvatsku digitalnu COVID putovnicu daje Vam mogućnost bržeg kretanja kroz EU imigraciju. Službenici u zračnim lukama samo trebaju provjeriti QR šifru za potvrdu Vašeg zdravstvenog statusa u vezi pandemije. Bit ćete dio standardizirane baze podataka i to će olakšati posao imigracijskih službenika.

Zamislite sve probleme pregleda različitih potvrda koje izdaju mnoge zemlje unutar EU. Ovaj certifikat će Vas poštedjeti svega toga!

Znamo kako nabaviti Hrvatsku digitalnu COVID putovnicu. Vjerujte nam!

Was this page helpful?

;