Hogyan lehet megszerezni a magyar digitális COVID védettségi igazolványt

Hogyan lehet megszerezni a magyar digitális COVID védettségi igazolványt

iVisa | Updated on Jan 02, 2022

A magyar digitális COVID védettségi igazolvány egy egészségügyi igazolvány, amelyre a magyar állampolgároknak szükségük lehet a következő EU régión belüli utazásaikhoz. Ez az igazolvány pontos információval szolgál az Ön koronavírus járvánnyal kapcsolatos egészségi helyzetéről. Tájékoztatatást nyújt arról, hogy kapott-e védőoltást, negatív tesztet produkált a koronavírusra, vagy átesett-e, majd sikeresen felépült a COVID fertőzésből. Ezen igazolvány megszerzéséhez fel kell keresnie egy illetékes egészségügyi intézményt, például egy kórházat vagy tesztközpontot.

Fill me in

Az utazás előtt azonban egy egészségügyi nyilatkozatra is szüksége lesz, amit az Uniós országok megkövetelnek, amely az utazás részleteit, illetve az egészségügyi állapotára vonatkozó információkat tartalmazza. Az iVisa.com oldalon keresztül egyszerűen elérhető és kitölthető ez a nyilatkozat.

Nézzük, hogyan juthat hozzá a magyar digitális COVID védettségi igazolványhoz

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan juthatok hozzá **magyar digitális COVID védettségi igazolványhoz?

Önnek fel kell keresnie egy illetékes egészségügyi intézményt, például egy kórházat vagy tesztközpontot. Ezen intézmények jogosultak az igazolvány kiállítására.

Mindazonáltal, a következők közül legalább egynek igaznak kell lenni az Ön esetében:

  • megkapta a védőoltást,
  • negatív tesztet produkált a koronavírusra, vagy
  • áteset és felépült a COVID fertőzésből.

Az igazolványt digitális vagy papír formátumban állítják ki, amelyen egy QR-kód található, amit mobiltelefonján tárolhat. Ezen kívül egy hitelesítő pecsétet is tartalmaz, amely igazolja a dokumentum valódiságát.

Engedje meg, hogy elmondjuk Önnek mindent arról, hogyan juthat hozzá a magyar digitális COVID védettségi igazolványhoz

Ne felejtse, utazása előtt egy Egészségügyi Nyilatkozatot is ki kell töltenie. Ez a kötelező dokumentum az iVisa.com honlapon érhető el. Az egyszerűen kitölthető nyilatkozat mellett, egy támogató csapat áll Ön mögött, ami biztosítja, hogy a lehető legjobb alkalmazást használja.

Mi az a magyar digitális COVID védettségi igazolvány, és vannak-e egyéb kötelező úti okmányok a Magyarországról érkező utazók számára?

A magyar digitális COVID védettségi igazolvány egy egészségügyi okmány, ami részét képezi az EU politikájának. Napjainkban a bevándorlási hivataloknak számos ország által kiállított, COVID-dal kapcsolatos végtelennek tűnő dokumentum-halmazt kell ellenőrizni. Más szóval, a dokumentumok hitelességének ellenőrzése sok időt vesz igénybe. Amennyiben az igazolvány QR-kódot tartalmaz a szükséges adatokkal, nagymértékben megkönnyíti és felgyorsítja a munkájukat.

Az EU irányelvek 2021. július 1-től lépnek életbe. Győződjön meg arról, hogy az iVisa.com oldalon ellenőrizte az Unió legfrissebb irányelveit.

Elmondjuk Önnek, hogyan juthat hozzá a magyar digitális COVID védettségi igazolványhoz! Bízzon bennünk!

A magyar digitális COVID védettségi igazolvány az alábbi jellemzőkkel rendelkezik:

  • QR-kódot tartalmaz.
  • Elérhető papír alapon és digitális formában.
  • Kiállításának nincs költsége.
  • Angol nyelven és az Ön nemzeti nyelvén is elérető.
  • EU lakosai és állampolgárai kaphatják meg.
  • Az EU országaiban érvényes.

Szerezze be a magyar digitális COVID védettségi igazolványt, hogy zökkenőmentesen beléphessen a célországba. Minden információ rendelkezésre áll, amelyet az egészségügyi hatóságoknak kell megadnia.

Ezen kívül be kell szereznie egy egészségügyi nyilatkozatot is az utazás előtt. Az iVisa.com segíthet ebben, mivel szakértői vagyunk minden dokumentációnak.

Engedje meg, hogy elmondjuk Önnek, hogyan juthat hozzá magyar digitális COVID védettségi igazolványhoz.

Kötelező a magyar digitális COVID védettségi igazolvány az EU-n belüli utazásokhoz?

A magyar digitális COVID védettségi igazolványt egyetlen EU hatóság sem követeli meg. Ez a helyzet azonban hamarosan megváltozhat, ha az EU hatóságok egységesítik a bevándorlási eljárásokat.

A kötelező egészségügyi dokumentum az Egészségügyi Nyilatkozat. Utazás előtt győződjön meg róla, hogy Önnek is van. Bízzon az iVisa.com-ban: egyszerű kitöltés, és a lehető leghamarabb rendelkezésre állnak egészségügyi dokumentumai.

Engedje meg, hogy tájékoztassuk arról, hogyan juthat hozzá magyar digitális COVID védettségi igazolványhoz.

Milyen előnyökben részesülök, ha rendelkezem magyar digitális COVID védettségi igazolvánnyal?

A magyar digitális COVID védettségi igazolvány előnye, hogy zökkenőmentesen léphet be az EU-országokba. A bevándorlási hivatal tisztviselőinek nem kell értékes időt vesztegetniük a COVID fertőzéssel kapcsolatos egészségi állapotáról szóló egyedi dokumentumok ellenőrzésével. Mindent megtalálnak egy QR-kódon, ezáltal minimális idő alatt engedélyezhetik a belépést.

Biztosak vagyunk abban, hogy segíthetünk Önnek a magyar digitális COVID védettségi igazolvány megszerzésében. Bízzon az iVisa.com-ban és szerezze be egészségügyi nyilatkozatát, mielőtt célba venné valamely EU-országot. Készek vagyunk segítő kezet nyújtani Önnek!