Cum să obțineți certificatul COVID digital în România
iVisa | 4 min read | Updated on Oct 05, 2023

Certificatul digital COVID din România este un permis de sănătate cu toate detaliile despre starea dumneavoastră actuală referitoare la pandemia COVID-19. Este disponibil pentru cetățenii români. De asemenea, confirmă dacă ați avut COVID și v-ați recuperat, dacă ați fost vaccinat sau dacă ați avut rezultat negativ recent. Pentru a avea acest certificat, trebuie să vă adresați unui spital, unui centru de testare sau oricărei alte unități de sănătate.

Fill me in

Vă putem spune cum să obțineți Certificatul digital COVID din România mai jos.

Întrebări frecvente

Cum obțin certificatul digital COVID din România?

Trebuie să vizitați un centru de sănătate autorizat, cum ar fi un spital sau un centru de testare. Vă recomandăm să îi contactați înainte de a vă deplasa acolo, ca să fiți sigur că au certificatul de care aveți nevoie.

De asemenea, trebuie să confirmați dacă respectați oricare dintre următoarele:

  • Ați făcut vaccinul,
  • Ați avut un rezultat negativ la un test COVID sau
  • Ați avut COVID și v-ați recuperat.

Puteți avea certificatul în format digital. Dar dacă vă simțiți mai confortabil, îl puteți solicita oricând pe hârtie. În ambele cazuri, veți avea un cod QR cu toate detaliile dumneavoastră. De asemenea, va fi afișat un sigiliu de aprobare pentru a-și arăta autenticitatea.

Putem discuta despre cum să obțineți Certificatul digital COVID din România.

Trebuie să confirmăm că veți avea nevoie și de o Declarație de sănătate înainte de a călători în orice țară UE. Nu vă faceți griji! Deoarece iVisa.com este alături de dumneavoastră cu o procedură simplă în această privință. Avem tot ce aveți dvs. nevoie pe platforma noastră.

Ce este certificatul COVID digital al României și există alte documente necesare călătoriei pentru călătorii din România?

Certificatul COVID digital al României este un permis de sănătate care conține toate detaliile dumneavoastră în legătură cu pandemia COVID-19. Recent, autoritățile UE caută modalități de standardizare a informațiilor privitoare la COVID-19 pentru călătorii din UE. Este mult mai simplu să existe aceleași informații într-o singură bază de date în loc de mai multe documente care să conțină o mulțime de informații diferite. Politica UE va intra în vigoare la 1 iulie 2021.

Avem toate detaliile despre cum să obțineți certificatul COVID digital din România.

Certificatul COVID digital din România are aceste detalii:

  • Este ca un cod QR.
  • Solicitați-l în format digital și pe hârtie.
  • Cost zero.
  • Îl puteți avea în engleză și în limba dumneavoastră națională.
  • Rezidenții și cetățenii UE sunt eligibili să îl aibă.
  • Valabil în regiunea UE.

Certificatul COVID digital din România conține toate detaliile dumneavoastră într-un singur cod QR. Petreceți mai puțin timp la serviciile de imigrare dacă aveți toate detaliile la doar un clic distanță. Aflați repede dacă ați făcut vaccinul, dacă ați avut COVID și v-ați recuperat sau dacă ați obținut rezultate negative recent.

Trebuie să solicitați o declarație de sănătate înainte de călătorie. Acest document de sănătate vă înregistrează starea de sănătate actuală și informațiile despre călătorie. Este obligatoriu, iar iVisa.com vă poate ajuta cu o aplicație impecabilă.

Să citim cum să obțineți certificatul COVID digital din România, în următoarele rânduri.

Este certificatul COVID digital al României obligatoriu pentru călătoriile în UE?

Nu! Dar certificatul COVID digital din România este relevant pentru o intrare facilă în țările UE. În prezent, certificatul nu este obligatoriu pentru călătoria dumneavoastră. Totuși, vă poate ajuta să petreceți timp minim la serviciile de imigrare.

Nu uitați că aveți nevoie de o declarație de sănătate înainte să ajungeți la destinație. iVisa.com este partenerul perfect pentru aceasta. Tot ce aveți nevoie este o conexiune la Internet și câteva minute pentru a completa un formular online.

Continuați să învățați cum să obțineți certificatul COVID digital din România la noi.

Ce avantaje primesc deținând certificatul COVID digital al României?

Certificatul COVID digital din România este perfect pentru o intrare rapidă în orice țară din UE. Nu va trebui să purtați mai multe documente la dumneavoastră pentru a vă dovedi starea de sănătate actuală în ceea ce privește coronavirusul. Trebuie doar să aveți codul QR, iar ofițerii vă vor confirma intrarea în câteva minute. De asemenea, este mult mai ușor să aveți detalii standardizate într-un singur loc decât să încercați să vă dați seama dacă documentele dumneavoastră sunt autentice, dacă au detaliile corecte și altele.

Certificatul va indica dacă aveți vaccinul, dacă v-ați recuperat după COVID sau ați dacă obținut rezultate negative la un test.

Avem informații despre cum să obțineți certificatul COVID digital din România!

Let's stay in touch!

Join our newsletter to receive the best traveling tips

© 2014-2023 iVisa.com. All rights reserved. iVisa and iVisa logo are registered trademarks of iVisa.com.

English - en |
$ USD
Intercom Chat