Näin hankit Suomen digitaalisen koronavirustodistuksen
iVisa | Updated on Jul 01, 2021

Suomen digitaalinen koronavirustodistus on Suomen kansalaisille tarjottu terveyspassi. Tämä todistus pitää sisällään terveystietosi koskien koronaviruspandemiaa. Siinä kerrotaan, oletko saanut rokotteen, parantunut koronaviruksesta, tai saanut negatiivisen testituloksen. Ainoat paikat, joista kyseisen todistuksen saa, ovat sairaalat, testipaikat ja valtuutetut terveydenhoitopalvelut.

Fill me in

Toinen asiakirja, joka sinulla tulisi olla, on terveysilmoitus. Kaikki EU-maat pyytävät sitä, sillä sen avulla paikalliset viranomaiset saavat tietoonsa mahdolliset sairautesi sekä matkasi yksityiskohdat. iVisa.com tarjoaa yksinkertaisen prosessin tämän terveysasiakirjan luomiseksi. Olemme valmiita auttamaan!

Alla kerromme tarkemmin, kuinka voit hankkia Suomen digitaalisen koronavirustodistuksen.

Usein kysytyt kysymykset

Kuinka saan Suomen digitaalisen koronavirustodistuksen?

Ensin sinun tulee ottaa yhteyttä terveydenhoitopalveluun, joka on valtuutettu tarjoamaan kyseisen asiakirjan. Voit siis ottaa yhteyttä esimerkiksi sairaalaan tai testipaikkaan.

Voit saada todistuksen, jos jokin näistä kolmesta ehdosta täyttyy:

  • sinut on rokotettu
  • olet saanut negatiivisen testituloksen, tai
  • olet parantunut koronavirustaudista.

Tämä todistus on saatavilla digitaalisesti tai paperille tulostettuna. Sen mukana tulee QR-koodi, jonka avulla tietosi on tallennettu neliönmuotoiseen pikselikuvaan. Näet todistuksessa myös sinetin, joka kertoo sen olevan aito.

Tutustutaan nyt hieman tarkemmin siihen, kuinka voit saada Suomen digitaalisen koronavirustodistuksen.

Tarvitset myös terveysilmoituksen ennen matkustamista. Sen hankkiminen on yksinkertaista iVisa.comin kautta, sillä olemme tehneet prosessista yksinkertaisen. Luota verkkopalveluumme ja olet pian jo matkalla!

Mikä on Suomen digitaalinen koronavirustodistus ja tarvitsevatko Suomesta matkustavat muita matka-asiakirjoja?

Suomen digitaalinen koronavirustodistus on terveyspassi, joka on luotu uuden EU-linjauksen mukaisesti. Linjauksen tarkoituksena on standardisoida koronavirukseen liittyvät tietyt yhdenlaiseen muotoon. Useimmat maat jatkavat todistusten ja terveysasiakirjojen myöntämistä, jotka matkaajien tulee esittää kohdemaansa maahantulotarkastuksessa. Koska näissä asiakirjoissa on paljon eroja eri maiden välillä, niiden käsittely on aikaa vievää. Matkaajat joutuvat viettämään pitkiä aikoja maahantulotarkastuksessa ja menettävät tuon ajan matkoiltaan.

EU-käytäntö astuu voimaan kaikissa EU-maissa 1. heinäkuuta 2021.

Jatka lukemista niin saat selville, kuinka voit saada Suomen digitaalisen koronavirustodistuksen.

Tässä hieman tietoa Suomen digitaalisesta koronavirustodistuksesta:

  • myönnetään QR-koodina
  • annetaan joko paperisena tai digitaalisena
  • maksuton
  • asiakirja myönnetään englanniksi sekä asuinmaan virallisella kielellä
  • EU:n asukkaat ja kansalaiset voivat saada sen
  • voimassa kaikissa EU-jäsenmaissa

Suomalaisena sinun tulisi hankkia Suomen digitaalinen koronavirustodistus ennen kuin matkustat mihin tahansa EU-maahan. Tarvitset myös terveysilmoituksen täyttääksesi kaikki vaatimukset. Ole huoleti, sillä iVisa.com tarjoaa kohtuuhintaisen palvelun tätä asiakirjaa varten. Se vie vain muutaman minuutin aikaasi.

Tiimimme voi kertoa sinulle, kuinka voit hankkia Suomen digitaalisen koronavirustodistuksen.

Onko Suomen digitaalinen koronavirustodistus pakollinen EU:ssa matkustamista varten?

Suomen digitaalinen koronavirustodistus ei ole pakollinen toiseen EU-maahan pääsemiseksi. Tämä linjaus voi kuitenkin muuttua milloin tahansa, kun EU:n viranomaiset jatkavat mukautumista useimmissa maissa.

Voimme vahvistaa, että terveysilmoitus on pakollinen, joten sinun tulee hankkia sellainen iVisa.comin kautta. Tämä terveysilmoitus tarjoaa paikallisille viranomaisille tietoa terveydestäsi ja matkastasi. Yhdistä siis internetiin ja aloita palvelun käyttö osoitteessa iVisa.com.

Kerromme, kuinka voit saada Suomen digitaalisen koronavirustodistuksen.

Mitä etuja saan hankkimalla Suomen digitaalisen koronavirustodistuksen?

Suomen digitaalisen koronavirustodistuksen avulla voit viettää huomattavasti vähemmän aikaa EU-kohdemaasi maahantulotarkastuksessa. Todistus tallennetaan QR-koodina, joten lentokentän virkailijat kykenevät helposti tarkistamaan koronavirukseen liittyvät terveystietosi. Standardoitu tieto auttaa maahantulotarkastuksia sujumaan nopeammin, sillä nyt maahantulosi voidaan hyväksyä vähemmällä asiakirjojen tarkastukseen käytetyllä ajalla.

Tiedämme kaiken siitä, kuinka hankit Suomen digitaalisen koronavirustodistuksen. Luota meihin!

Let's stay in touch!

Join our newsletter to receive the best traveling tips

© 2014-2023 iVisa.com. All rights reserved. iVisa and iVisa logo are registered trademarks of iVisa.com.

English - en |
$ USD